Content

Sentuhan Pertama

Jun 25, 2010









Taken by Adam Arjuna
Camera: DSLR Canon 500D
Location: Somewhere in Shah Alam, Selangor

4 comments:

haneefaze at: June 27, 2010 at 2:19 PM said...

Beb,

Frankly byk ko nak kene blaja. First thing first,ko shoot pakai mode apa? kalo auto atau program..ko stop pakai mode tu, beside ko try M ..pastu,kalo ko betul2 minat ngan photography tp ko rasa agak sayang nak kuar duit g workshop2 yg bersepah kat luar sane takpon ada juga workshop yg berajaran sesat... the best,ko bukak MANUAL book yg dtg skalie ngan camera ko tu n baca...aku dulu pakai film, buku MANUAL la aku baca sampai pandai...dah ko major n faham part tu..brlah ko bleyh blaja composition n so forth..for a meantime,ko blaja camana nak kenal camera ko dulu k...so,have fun shooting n never for once easily give up...insyallah,u will be a good photographer one fine day.Ameen

haneefaze at: June 27, 2010 at 2:21 PM said...

Lagi satu, Gambar STUDIO tu sape amik? Seryesly tak jadi..kalo ko nak blaja,nasihat aku..tryla learn with 'available light'. Once ko dah major tu, stakat studio tu insyallah ko dah bleyh handle..

AkU at: June 27, 2010 at 7:36 PM said...

not really gud in giving critic..but..the pic wif d cat...CHOMELNYEEE...

qeqe at: July 7, 2010 at 4:21 PM said...

percubaan yang baik..idea aku nampak...
tp cam mode tu auto je, main M la tau baru cool

Post a Comment